Hovedseksjon

Mål og rammer

Aktivitetsskolen grønn logo (stor)

AKS Holmen har som overordnet mål å være en ledende AKS i Oslo.

Vi ønsker å være en totaltilbyder av fritidstilbud. For å klare det, må vi knytte oss til medarbeidere som gir elevene mulighet til å møte samfunnet med rike erfaringer når de en dag forlater AKS Holmen.

Medborgerskap og allmennkunnskap er viktig for oss. Vi har derfor rekruttert både faglærte og ufaglærte med ulik bakgrunn og kompetanse fra mange fagområder og erfaringsgrunnlag. Sammen skal vi gi dere en unik arena for lek, læring og sosial kompetanse. Her finner du bl.a. sosionom, ernæringsfysiolog, utøvende musikere, dansepedagog, barne- og ungdomsarbeidere, toppidrettsutøvere innen langrenn, friidrett og ishockey, studenter, pedagoger og mye, mye mer. Det er MYE kompetanse på AKS. Det viktigste vi har til felles er målet om at elevene ikke skal ha en kjedelig AKS!

AKS Holmen jobber etter "Forskrift om kommunale Aktivitetsskoler i Oslo" som er det formelle styringsdokumentet vårt,  og "Rammeplan for SFO" (de nye nasjonale retningslinjene).

AKS Holmen fokuserer spesielt på tre elementer i planlegging og gjennomføring av AKS-dagen:

• Elevenes trygghet
  • Bredde i aktivitetstilbudet.
  • Sammenheng mellom skole og AKS.

Ledelse AKS Holmen:

• Cato Holmen - AKS-leder
  • Maiju Taivalmäki - Avdelingsleder AKS Pluss
  • Batoul Ezzeldine - Avdelingsleder AKS 1.- og 2.trinn
  • Julie Louise Moe - Avdelingsleder AKS 3.trinn
  • Viola Nævra Lie - Avdelingsleder AKS 4.trinn
  • Martin Stubbrud - Avdelingsleder Klubben (5.- og 6.trinn)