Henting/hjemsending

Alle beskjeder vedrørende henting og hjemsending sendes til oss på aks.holmen@osloskolen.no innen kl. 14.00. Vi har ikke mulighet til å sjekke e-post etter dette. 

Vi har en vakttelefon om det skulle oppstå plutselige hendelser som gjør at dere MÅ få tak i oss, som f.eks. T-banestopp, plutselig oppstått sykdom o.l. 

AKS-telefonen: 902 10 571

Barn kan ikke avtale hjemgåing seg i mellom, vi må ha beskjed fra begges foresatte på forhånd. Bruk av mobilklokker og mobiltelefoner av elever er ikke tillatt på skolens område, og skal ligge avkrudd i sekken fra de kommer til skolen til de er krysset ut fra AKS. 

Vi kan ikke sende barn hit og dit etter telefonsamtale, gi beskjeder til elevene på forhånd, eller som nevnt, til oss på e-post innen 14.00. 

Kommer dere selv for å hente, henvend dere til resepsjonen (det røde klubbhuset) i skolegården. Beregn litt tid så barnet rekker å rydde opp etter seg, gå til garderoben, pakke tingene sine, kle på seg og gå ut. Dette bruker en del barn tid på. Vi har ikke mulighet til å gå fra barnegruppene midt i en aktivitet for å hjelpe alle elevene med alt dette. Nå på grønt nivå har dere imildertid lov til å gå inn i bygget for å hente barnet ditt. Husk bare på alltid å si ifra til en ansatt for å krysse ut barnet.